Werkwijze

In drie stappen naar zorg op maat

Huishouding (Hulp & Schoonmaak)

Heeft u een indicatie voor huishoudelijke ondersteuning via WMO (gemeente) of WLZ (zorgkantoor / CIZ) dan kunnen we u per direct helpen. Heeft u deze nog niet, dan kunnen we advies geven welke stappen u eerst moet doorlopen alvorens wij de hulp kunnen starten.

Begeleiding (Groep & Individueel)

Op landelijk niveau zijn er verschillende afspraken gemaakt met betrekking tot de verschillende vormen van begeleiding. Afhankelijk van de Gemeente waarin u woont kunnen deze iets van elkaar verschillen. Indien u in aanmerking wilt komen voor begeleiding, kunt u deze op basis van een indicatie vergoed krijgen van de gemeente waarin u woonachtig bent. U kunt hiervoor een aanvraagformulier ophalen bij het Loket Welzijn, Inkomen en Zorg, WMO Loket of deze digitaal downloaden.

Algemene werkwijze

Zorg en Plezier stelt samen met de cliënt een zorgplan op, die een goed beeld geeft van de gezondheidsituatie van de cliënt, de prognoses van aandoeningen, de daarmee samenhangende gezondheidsrisico’s en eventuele professionele maatregelen die nodig zijn. Cliënten kunnen rekenen op een passende invulling van het zorgplan en een correcte uitvoering van de ondersteuning/zorg.

Overtuigd? Of meer info nodig?

U kunt hier een overzicht bekijken in welke regio we welke dienstverlening leveren. Ben u overtuigd kunt u het (online) overstap formulier invullen of bellen naar 0546 78 61 48. Mailen kan natuurlijk ook op

Bent u op zoek naar thuishulp?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan