Thuiszorg nodig?

Laat dat maar aan ons over

Hulp bij het huishouden in uw vertrouwde omgeving?

Zorg en Plezier heeft de betrouwbare en professionele hulp die u zoekt

De dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden kunnen een last zijn als u zelf niet of slechts beperkt deze taken kunt uitvoeren. In dat geval moet u in eerste instantie een beroep doen op uw huisgenoten, mantelzorger of andere familieleden. Als dit niet mogelijk is, kan Zorg en Plezier u thuis ondersteuning bieden in de hulp bij het huishouden. Deze hulp kan bestaan uit bijvoorbeeld het schoonhouden van uw huiskamer, slaapkamer, toilet en/of badkamer of één van de vele andere huishoudelijke klussen. De hulp van Zorg en Plezier bepaalt samen met u op welke dag(en) er hulp komt en welke taken hij of zij dan heeft. Voor u een zorg minder en wij doen het met plezier! Wij komen in heel Deventer, dus ook bij u in de buurt: Binnenstad en De Hoven, Rode Dorp, Driebergenbuurt, Voorstad-Centrum, Voorstad-Oost en Zandweerd-Zuid, Raambuurt, Buitengracht, Knutteldorp, Hoornwerk, Rivierenwijk, Snipperling en Bergweide, Zandweerd-Noord, Borgele/Platvoet en Keizerslanden en Colmschate en De Vijfhoek. Omdat we werken met vaste medewerkers in Deventer, heeft u daarbij te maken met vertrouwde gezichten en veelal een vaste contactpersoon. Zo zorgen we voor een vertrouwd gevoel en kunnen wij de zorg bieden die u nodig heeft. Nodig ons eens vrijblijvend uit voor een kennismaking en wellicht kunnen we u thuis snel en met plezier ontzorgen!

Een vrijblijvende kennismaking aanvragen of heeft u enkele vragen? Bel ons gerust op 0546 786 148 of laat een reactie via het volgende formulier.

Zorg en Plezier biedt de volgende thuiszorg in uw woonplaats

Deze vestiging van Zorg en Plezier biedt voor u de juiste thuiszorg

Bent u op zoek naar thuiszorg?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden, verzorging en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan

Contracten
Zorgverzekeraars

logo menzis

logo dsw

logo intwente

logo stadholland

logo asr

logo amersfoortse

logo ditzo

logo avitae

logo anderzorg