Thuiszorg nodig?

Laat dat maar aan ons over

In Blaricum professionele hulp in het huishouden nodig?

De huishoudelijke hulp van Zorg en Plezier maakt het waar

Uw leven in Blaricum wat aangenamer maken, dat is een missie die wij van Zorg en Plezier ons hebben gesteld. Omdat ieder huishouden uniek is, passen wij onze service aan naar uw persoonlijke wensen en keizen daarbij dan ook de meest ideale hulp voor u. Pas wanneer u geheel tevreden bent, zijn wij dat ook. Uiteraard wilt u een huishoudelijke hulp op wie u kunt vertrouwen, op de korte én de lange termijn. Zorg en Plezier doet er dan ook alles aan om te zorgen dat de samenwerking met de huishoudelijke hulp optimaal verloopt. Persoonlijke aandacht is hierbij het belangrijkst, doordat nauw contact met de huishoudelijke hulp en de hoge betrokkenheid bij u, we er met plezier voor kunnen zorgen dat u tevreden blijft.

Een vrijblijvende kennismaking aanvragen of heeft u wellicht eerst nog wat vragen? Bel ons gerust op 0546 786 148 of laat een reactie via dit formulier op deze website.

Zorg en Plezier biedt de volgende thuiszorg in uw woonplaats

Deze vestiging van Zorg en Plezier biedt voor u de juiste thuiszorg

Bent u op zoek naar thuiszorg?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden, verzorging en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan

Contracten
Zorgverzekeraars

logo menzis

logo dsw

logo intwente

logo stadholland

logo asr

logo amersfoortse

logo ditzo

logo avitae

logo anderzorg