Thuishulp nodig?

Laat dat maar aan ons over

Thuishulp aanvragen in Hillegom?

Het juiste adres voor huishouding en begeleiding of dagbesteding met een groep

Woonachtig in Hillegom, in één van de wijken Brouwerlaankwartier, Centrum, De Zanderij, Meer en Dorp, Ringoevers, Vosselaankwartier, Patrimonium, Treslong, Vossepolder, Weerestein, Elsbroek, Hemen, Leidsestraat, Olympiakwartier, Schilderskwartier, Wendes, De Polders of Elsbroekerpolder, en op zoek naar hulp in de huishouding of begeleiding? De huishoudelijke hulpen van Zorg en Plezier staan met plezier voor u klaar als u zelf, of uw mantelzorger, de huishoudelijke werkzaamheden niet meer kunt verrichten. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen huis in Hillegom blijven wonen. U maakt samen met de zorghulp afspraken, waarbij deze uiteraard rekening houdt met uw wensen.

Op zoek naar individuele (thuis) begeleiding omdat u het gevoel heeft de regie over uw dagelijks leven (tijdelijk) kwijt te zijn? Zoiets kan iedereen zomaar of met een reden overkomen. Ook dan helpt Zorg en Plezier u  om de draad weer op te pakken. De begeleiding vindt plaats bij u thuis in Hillegom. Een thuisbegeleider van Zorg en Plezier ziet wat er daadwerkelijk aan de hand is en wat er nodig is.

Waarvoor u ook terecht kan bij Zorg en Plezier is groepsbegeleiding middels bijvoorbeeld dagbesteding. Een heerlijk onbezorgde dag ervaren. Gezellig kletsen met leeftijdsgenoten? Een potje kaarten met mannen onder elkaar? Rustig rekken en strekken tijdens de gymnastiekles onder begeleiding? Even de focus op uzelf en de thuissituatie laten voor wat het is! Laat u informeren over de mogelijkheden en bel 0546 786 148 of meld u aan via dit formulier.

Zorg en Plezier biedt de volgende thuishulp in uw woonplaats

Deze vestiging van Zorg en Plezier biedt voor u de juiste thuishulp

Bent u op zoek naar thuishulp?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan