Thuishulp nodig?

Laat dat maar aan ons over

Hulp & Schoonmaak

Raakt u op leeftijd of bent u (tijdelijk) om een andere reden niet goed in staat om uw huishoudelijke werkzaamheden te verrichten? Zorg en Plezier helpt u dan graag, zodat u zonder zorgen in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Uw wensen in de huishouding staan bovenaan en wij zullen ons uiterste best doen om hier zo goed mogelijk aan te voldoen!

Huishoudelijke ondersteuning is bedoeld voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben in verband met fysieke en of psychische klachten. Met de hulp die er wordt geboden, geeft het u de kans langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Zorg en Plezier neemt het huishoudelijk werk uit uw handen en helpt u daar waar het nodig is. De huishoudelijke ondersteuning die Zorg en Plezier biedt is vrij breed, zowel licht als iets zwaarder huishoudelijk werk wordt door ons aangepakt. Het doel van onze huishoudelijke hulpen is letterlijk het ontzorgen van de dagelijkse/wekelijkse taken en het toveren van een glimlach op uw gezicht door uw huis weer fris en netjes achter te laten. Een opgeruimd huis is namelijk een opgeruimd hoofd. Het bieden van rust en zekerheid aan onze clienten is voor ons erg belangrijk. Vanwege de terugkerende schoonmaakmomenten helpen wij u met het opbouwen van een wekelijkse structuur. Naast het verzorgen van schoonmaakwerkzaamheden kan er ook een beroep worden gedaan op hulp bij het boodschappen doen.

Uw wensen met betrekking tot de te verrichten werkzaamheden nemen wij serieus, een heldere communicatie tussen de medewerkers op kantoor, de uitvoerende huishoudelijke hulpen en onze cliënten is de sleutel tot succes en leidt uiteindelijk tot tevreden cliënten. Vanwege de korte lijnen waarmee Zorg en Plezier intern communiceert worden eventuele bijzonderheden, vragen of ontevredenheden direct opgepakt en of verholpen. Bij elke intake wordt er dan ook veel aandacht besteed aan het matchen van een zorgverlener en of huishoudelijke hulp aan een nieuwe cliënt, er wordt dan ook zeker rekening gehouden met bijzonderheden of wensen. Deze unieke combinatie van het leveren van kwaliteit, professionele dienstverlening en persoonlijke aandacht voor elk van onze cliënten is ons visite kaartje.

Indicatie

Op landelijk niveau zijn er verschillende afspraken gemaakt met betrekking tot de verschillende vormen van huishoudelijke ondersteuning. Afhankelijk van de Gemeente waar u woonachtig bent kunnen deze iets verschillen van elkaar. Indien u in aanmerking wilt komen voor hulp bij de huishouding, kunt u deze op basis van een indicatie vergoed krijgen van de gemeente waarin u woonachtig bent. U kunt een aanvraagformulier hiervoor ophalen bij het Loket Welzijn, Inkomen en Zorg, of deze digitaal downloaden. Zorg en Plezier levert inmiddels hulp bij huishoudelijke ondersteuning binnen meerdere regio’s in Nederland.

Indien u vragen heeft of het soort huishoudelijke ondersteuning dat wij u kunnen bieden of de wijze waarop u het kunt aanvragen, kunt u bellen met het volgende telefoonnummer: 0546-786148

Bent u op zoek naar thuishulp?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan