Organisatie

Wij ontzorgen u met onze zorg

Geldige indicatie voor zorg of huishoudelijke ondersteuning?

Voordelig extra hulp via de HHT-dienstencheck

Heeft u een geldige indicatie voor zorg of huishoudelijke ondersteuning, dan heeft u het recht om extra hulp in te kopen voor een klein bedrag per uur. Het kan namelijk voorkomen dat er extra klussen in en om het huis blijven liggen, werkzaamheden waar u, (of uw eventuele hulp), niet aan toe komt. Of dat u eens een keer een grote schoonmaak in uw huis wilt laten uitvoeren.

Bekwame medewerkers van Zorg en Plezier zullen de gewenste huishoudelijke of technische werkzaamheden uit handen nemen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op een voor u gewenste dag en tijdstip. Uw gemeente draagt bij in de kosten van deze diensten waardoor er slechts een bedrag van €5,00 per uur aan eigen bijdrage overblijft voor u als cliënt.

De invulling van deze zogenoemde HHT-dienstencheck is zeer breed en op verschillende manieren in te zetten:

• Huishoudelijke ondersteuning
• Wassen/strijken
• Tuinonderhoud
• Maaltijdservice
• Begeleiding arts/ziekenhuis bezoek
• Hulp bij administratie

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie?

Voorwaarden met betrekking tot de precieze diensten die voor uw Gemeente inzetbaar zijn kunt u opvragen bij uw eigen WMO of zorgloket van uw gemeente, deze kunnen namelijk variëren per gemeente. Tevens kan het maximale aantal in te zetten uur op jaarbasis ook verschillen per gemeente. Informeer hiernaar bij uw zorgloket.

Wilt u zich direct aanmelden of mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot het inzetten van de HHT-dienstencheck, dan horen wij dat graag! Contacteer ons via het volgende nummer: 0546-786148

Bent u op zoek naar thuiszorg?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden, verzorging en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan

Contracten
Zorgverzekeraars

logo menzis

logo dsw

logo intwente

logo stadholland

logo asr

logo amersfoortse

logo ditzo

logo avitae

logo anderzorg